İZMİR / ÖDEMİŞ - Kaymakçı Türk Hava Kurumu Ortaokulu

KİŞİSEL VERİ NE DEMEKTİR?

Kişisel veri, sahibi olduğu kişiyi tanımlayan, kişi hakkında özel ve genel bilgileri içeren her türlü veridir. Bu bağlamda sadece bireyin adı, soyadı, doğum tarihi ve doğum yeri gibi onun kesin teşhisini sağlayan bilgiler değil, aynı zamanda kişinin fiziki, ailevi, ekonomik, sosyal ve sair özelliklerine ilişkin bilgiler de kişisel veridir. Bir kişinin belirli veya belirlenebilir olması, mevcut verilerin herhangi bir şekilde bir gerçek kişiyle ilişkilendirilmesi suretiyle, o kişinin tanımlanabilir hale getirilmesini ifade eder. Yani verilerin; kişinin fiziksel, ekonomik, kültürel, sosyal veya psikolojik kimliğini ifade eden somut bir içerik taşıması veya kimlik, vergi, sigorta numarası gibi herhangi bir kayıtla ilişkilendirilmesi sonucunda kişinin belirlenmesini sağlayan tüm halleri kapsar. İsim, telefon numarası, motorlu taşıt plakası, sosyal güvenlik numarası, IP adresi, pasaport numarası, özgeçmiş, resim, görüntü ve ses kayıtları, parmak izleri, genetik bilgiler gibi veriler kişiyi belirlenebilir kılabilme özellikleri nedeniyle kişisel verilerdir.

Kişisel Veri, Kişisel Verilerin İşlenmesi, Veri Sahibi, Kişisel Verilerin Korunması hakkında ve daha fazla bilgi edinmek için https://www.kvkk.gov.tr/

adresini ziyaret ediniz.

Mrt

Başvuru detayları için TIKLAYINIZ.

Mrt

Okulumuz Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerine kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için, senenin başında “KİTAPLIĞI OLMAYAN ÇOCUK KALMASIN”  projesi başlatılmıştır.

Projenin ilk aşaması olarak; öğrencilere sınıf içerisinde yapılan çalışmalarla okulda kitap okuma alışkanlığı kazandırılmıştır.

Projenin ikinci aşaması olarak evde kitap okuma alışkanlığı için, öğrencilerle birlikte sınıfta kitaplık yapılmıştır. Yapılan veli ziyaretleriyle kitaplıklar öğrencilerin evlerine yerleştirilmiş, ailelere kitap okumanın öğrencilerin gelişimi üzerindeki etkisi anlatılmıştır.

Projemiz sayesinde öğrenciler kitap okuma alışkanlığı kazandırılmış ve bu alışkanlık evlere taşınmıştır.

Kitaplığı olmayan  ev ve çocuk kalmasın!

Mrt

LGS 2024 Kılavuzu İnceleme ve Bilgilendirme Semineri Okul Rehber Öğretmenimiz Tuğçe Asliturk Saygıner tarafından yapıldı. 8.sınıf öğrencilerimize ve velilerine, yayınlanan kılavuz hakkında bilgilendirme yapıldı. Seminerler, kılavuza yonelik bilgilendirmenin yanı sıra LGS çalışma stratejileri ve motivasyonu arttırmaya yönelik gerçekleştirildi.

Mrt

Okul Müdürümüz Hakan ÖZASLAN ve Özel Eğitim öğretmenlerimizden Fatma KURSAN ve Fevziye TABAK'ın katılımıyla

Niyazi DURSUN -( Kaymakçı mahallesi )

Mehmet HEPEL - ( Orhangazi mahallesi )

Furkan BİLGİN -( Orhangazi mahallesi )

öğrencilerimizin veli ziyareti yapılmıştır.