İZMİR / ÖDEMİŞ - Kaymakçı Türk Hava Kurumu Ortaokulu

Okul Futbol Turnuvalarımız Başlıyor

Futbol Turnuvası,  5,6,7 ve 8. sınıflar arasında Kaymakçı’da bulunan futbol sahasında oynanacaktır.

Takımlar toplam 8 (1 KALECİ 7 OYUNCU) ve 3 yedek oyuncudan oluşacaktır.

Takım kadrolarında en az 2 kız oyuncu (En az 1’i as kadroya) yazılmak zorundadır.

Bir maçta sınırsız oyuncu değişikliği yapılabilecektir.

Maçlar yirmişer dakikalık 2 devre şeklinde olacaktır.

Devre arası 5 dakika olacaktır.

Takımlar kadrolarını, asil ve yedek belirleyerek 24.04.2024 tarihine kadar Beden Eğitim Öğretmeni Ümit BOZ’a ( hakem) vereceklerdir.

Usulsüzlük yapan takım hükmen mağlup sayılıp elenecektir.

Oyunda ofsayt kuralı geçerli değildir.

Maçlar eleme usulüne göre oynanacaktır.

Maçlar berabere biterse seri penaltı atışları yapılacaktır.

Kadroda bulunan tüm sporcu öğrenciler, veli izin belgelerini SINIF ÖĞRETMENLERİNE teslim edecekler, sınıf öğretmenlerimiz de toplu olarak Müdür Yardımcısı Sefa SOLAKOĞLU'na teslim edeceklerdir.

Veli izin belgesini teslim etmeyen öğrenciler müsabakalara katılamaz.

Okul tarafından düzenlenen, okuldaki eğitimin bir devamı niteliğindeki organizasyonda müsabaka öncesinde, müsabaka sırasında ve müsabaka sonrasında rakip oyunculara, kendi arkadaşlarına ve seyirci öğrencilere “Öğrenci Davranışları Değerlendirme Kurulu”nca suç sayılan davranışlarda bulunmamaları gerekmektedir.

Sevgili çocuklar, her şeyden önce hepinizin Kaymakçı Türk Hava Kurumu öğrencisi olduğunuz unutulmamalıdır. Küçüğün büyüğüne saygısı, büyüklerin küçüklere sevgisi sizlerden beklediğimiz en asil davranıştır. Uygunsuz davranışlarda bulunan kişi veya takımlar turnuvadan ihraç edileceklerdir.

MÜSABAKALARDA AMAÇ: DOSTLUK, KARDEŞLİK VE EĞLENCEDİR. HİÇBİR ÖĞRENCİMİZİN BU AMACIN DIŞINA ÇIKMAMASINI TEMENNİ EDERİZ, BÜTÜN TAKIMLARA BAŞARILAR DİLERİZ.

25-04-2024

Yayın: 25.04.2024 - Güncelleme: 25.04.2024 12:05 - Görüntülenme: 119